Chelsea: a Pool elől happolnák el az Arsenal játékosát

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.01. 22:54
José Mourinho, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea menedzsere tovább bővítené támadószekcióját a nyáron: a The Times értesülései szerint Theo Walcottot, a városi rivális Arsenal angol válogatott szélsőjét szemelte ki a portugál szakember.

Walcott jelenlegi szerződése 2016-ig érvényes a londoni klubbal, azonban a játékos saját Twitter-oldalán keresztül közölte, hogy még nem kezdődtek meg a tárgyalások a hosszabbításról. Amennyiben a helyzet nem változik, Mourinho a nyáron ajánlatot tehet érte.

A The Times úgy tudja, a Chelsea már 2013-ban is bejelentkezett a mértékadó Transfermarkt.de szerint 24.6 millió fontra becsült Walcottért, de a 39-szeres válogatott támadó akkor további három évre kötelezte el magát az „ágyúsokhoz”.

Korábban beszámoltunk arról, hogy a Liverpool szívesen szerződtetné a villámgyors Walcottot, amennyiben nem tudnak hosszabbítani a Manchester City és az Arsenal által is megkörnyékezett Raheem Sterlinggel.

Walcott 2006 januárjában igazolt át a Southamptontól az „ágyúsokhoz”, ezzel ő a keret rangidőse. A 26 éves szélső a 2014–2015-ös szezonban térd- és ágyéksérülés miatt csupán tizenhárom meccsen lépett pályára az Arsenalban, melyek során három gólt szerzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik