Chelsea: A legfontosabb, hogy nyugodtak maradjunk – Pedro

Vágólapra másolva!
2019.02.20. 10:22
null
A nyugalom és a kemény edzés kulcs (Fotó: AFP)
Pedro, a Chelsea spanyol válogatott labdarúgója szerint a csapat játékosainak nyugodtnak kell maradniuk annak ellenére, hogy az utóbbi időben nem értek el jó eredményeket.

 

A 31 éves szélső azt mondta: a következő két összecsapáson meg kell próbálniuk visszaszerezni a lehető legjobb formájukat.

„A legfontosabb most a nyugalom és a kemény edzések” – jelentette ki a támadó a klub honlapján azt követően, hogy a Chelsea címvédőként már a nyolcaddöntőben búcsúzott az FA-kupától, mivel hétfőn hazai pályán 2–0-ra kikapott a Manchester Unitedtől.

„Előbb az Európa-ligában, majd hétvégén a Ligakupa döntőjében vár fontos mérkőzés ránk” – mondta csapata e heti programjáról Pedro.

A Chelsea előbb csütörtökön az El-ben a nyolcaddöntőbe jutásért zajló párharc visszavágóján 2–1-es előnyről fogadja a svéd Malmőt, majd vasárnap a Wembley Stadionban a Manchester Cityvel csap össze.

Az együttes az FA-kupa-kiesés előtt a bajnokságban is bukdácsolt: legutóbbi négy Premier League-összecsapásán háromszor is szerzett gól nélkül kapott ki – miközben az Arsenal kettő, a Bournemouth négy, a Manchester City hat alkalommal vette be a kapuját.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik