Chelsea: a február dönthet Maurizio Sarri jövőjéről

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.02.12. 10:42
null
Bizonyítania kell az olasznak (Fotó: AFP)
A vasárnapi 6–0-s vereség után – amit az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 26. fordulójában szenvedett el a Manchester Citytől – felerősödtek a hírek, hogy a Chelsea menedzserének, Maurizio Sarrinak lassan lejár az ideje a londoni klubnál. A Guardian beszámolója szerint az olasznak február végéig kell bizonyítania, de még fontos szerepet játszhat az egyik Bajnokok Ligája-hely elcsípése is. 

 

A londoni együttesnek és Maurizio Sarrinak a február vízválasztó lesz, rengeteg tétmérkőzés vár a Chelsea-re, többek között az Európa-liga-nyolcaddöntő csütörtöki első összecsapása a svéd Malmö ellen. A sorozat megnyerése esetén a Bajnokok Ligája főtáblájára jutnának, ami a klub legfőbb célja – írja a Guardian.

Más trófeák megszerzésére is van esély, február 18-án a Manchester Unitedet fogadják az FA-kupa nyolcaddöntőjében, 24-én pedig a Wembleyben lépnek pályára az angol Ligakupa döntőjében, amelyben a remek formában lévő Manchester Citynek vághatnak vissza. Persze mindegyik párharc buktató is lehet Sarri számára.

A mozgalmas hónapot a Premier League harmadik helyezettje, a Tottenham ellen fejezik be Sarriék.

EURÓPA-LIGA
A LEGJOBB 16 KÖZÉ JUTÁSÉRT, ELSŐ MÉRKŐZÉS

21.00: Malmö (svéd)–Chelsea (angol) (Tv: Sport1)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik