Chelsea: a Barcelona megtette második ajánlatát Willianért

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.12. 17:42
null
Willian megszerzéséért nagy erőket mozgósít a Barcelona (Fotó: AFP)
Angol sajtóértesülések szerint az FC Barcelona labdarúgócsapata megtette második ajánlatát Willianért a Chelsea-nek: a katalánok 53, más források szerint 60 millió fontot kínáltak a londoni klubnak.

 

A Sky Sports News arról ír, hogy a Barcelona először három hónappal ezelőtt környékezte meg Williant, akiért a múlt héten 50 millió fontos ajánlatot tett, ám a Chelsea nemet mondott a megkeresésre. A tárgyalások ennek ellenére nem szakadtak meg a felek között, s a katalánok a hírek szerint az elmúlt órákban egy újabb, megemelt ajánlattal jelentkeztek.

 

A Barcelona állítólag a londoni klub másik nagy sztárjával, a Real Madrid által is csábított Eden Hazard-ral is felvette a kapcsolatot.

Willian iránt a Manchester United is érdeklődik – a távozását akkor szinte borítékolni lehetett volna, ha Antonio Conte marad a Chelsea menedzsere, ám az olasz szakember menesztését órákon belül bejelentheti az FA-kupa címvédője.

Az oroszországi világbajnokságon hullámzó teljesítményt nyújtó, öt meccsen egy gólt szerző brazil futballista az előző szezonban 55 tétmérkőzésen 13-szor volt eredményes a Chelsea-ben, amely 2013-ban szerződtette az Anzsi Mahacskalától.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik