Chelsea: 50 millió euróért vinnék a Roma duóját – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.19. 07:53
null
Dzeko és Marcos Alonso hamarosan csapattársak lehetnek (Fotó: AFP)
Nagy dobásra készül a Chelsea, amely a Sky Italy szerint még a téli átigazolási időszakban lecsapna a Roma két futballistájára, Edin Dzekóra és Emerson Palmierire.

 

Az olaszok szerint az 50 millió euró mellett Michy Batshuayi kölcsönadása is az üzlet részét képezné, a Roma azonban 15 millióval többet szeretne kapni a bosnyák támadóért és a brazil balhátvédért.

Antonio Conte az elmúlt időszakban gyengébben teljesítő támadósor – itt főleg Álvaro Moratára kell gondolni – miatt mindenképpen szeretne csatárt igazolni januárban, és bár többek között szóba jött Andy Carroll megszerzése, Dzeko egyértelműen jobb választás lenne. A 31 esztendős bosnyák 12 gólnál jár a most zajló szezonban, ebből kettőt éppen a Chelsea ellen szerzett a 3–3-ra végződött BL-csoportmeccs során.

Ami Palmierit illeti, Conte a csapatból kirobbanthatatlan Marcos Alonsónak szeretne vetélytársat hozni, és a hírek szerint a brazil bekk szívesen dolgozna együtt az olasz menedzserrel. A 23 éves Palmieri 2015-ben a Santostól csatlakozott a Romához, a Serie A mostani kiírásában azonban csak 15 percet játszhatott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik