Championship: feljutott a Cardiff City, kiesett a Barnsley

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.05.06. 15:37
Vasárnap véget ért az angol labdarúgó-másodosztály (Championship) alapszakasza. Az utolsó, 46. fordulóban gól nélküli döntetlen is elég volt a feljutáshoz a Cardiff Citynek, így a Wolverhampton mellett Neil Warnock csapata került fel egyenes ágon az élvonalba. A Sunderland mellett kiesett a Barnsley és a Burton.

Az utolsó forduló előtt sok nyitott kérdés maradt a Championshipben. A Wolverhampton már korábban feljutott, és a „farkasok” mellett most a Cardiff Citycsatlakozik az élvonalhoz, négy év után ismét.A Wolverhampton már korábban feljutott, és a „farkasok” mellett most a Cardiff Citycsatlakozik az élvonalhoz, négy év után ismét.

A feljutásért rendezendő rájátszásban a Fulham, az Aston Villa, a Derby County és a Middlesbrough vehet részt. A Fulham a Derbyval, az Aston Villa a Boróval játszik a playoff döntőjébe kerülésért.

A következő idényben a harmadosztályban kezdi meg a szereplést a Sunderland, a Barnsley és a Burton.

Bogdán Ádám korábbi csapata, a Bolton az utolsó percekben menekült meg a kiesés elől, hiszen a 86. percben még hátrányban volt, azonban fordított, 3–2-re nyert, így bennmaradt.

Az utolsó fordul eredményei:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik