Cardiff: sztárfutballisták is beszálltak, így találnák meg Salát

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.01.26. 16:02
Mint arról január 24-én, csütörtökön beszámoltunk, Guernsey parti őrsége befejezte az Emiliano Salával a fedélzetén hétfő este eltűnt kisrepülőgép keresését. Ezt azonban sokan nem akarják ennyiben hagyni!

A Cardiffba tartó futballistát három repülő és öt helikopter összesen 80 órán át kereste, de nem jártak sikerrel, így miután úgy érezték, mindent megtettek, amit csak lehetett, befejezték a keresést.miután úgy érezték, mindent megtettek, amit csak lehetett, befejezték a keresést.

Azt azonban a családtagok, barátok, szurkolók, csapattársak és futballisták képtelenek elfogadni, hogy valaki nyom nélkül eltűnik, és itt a vége...

Nagyon gyorsan gyűlnek az adományok, újraindulhat Sala keresése (Fotó: AFP)
Nagyon gyorsan gyűlnek az adományok, újraindulhat Sala keresése (Fotó: AFP)

Ezért a gofundme.com oldalon most gyűjtést indítottak, hogy finanszírozzák a keresés újraindítását. Egyetlen nap alatt több mint 2000 ember adományozott már a közös célért, és a kitűzött összeg (300 ezer euró, átszámolva 95 millió forint) több mint fele, 188 ezer euró, azaz 60 millió forint már összegyűlt.

Többek közt olyan futballisták is beszálltak a saját pénzükkel, mint Ilkay Gündogan (Manchester City), Corentin Tolisso (Bayern München), Geoffrey Kondogbia (Valencia), Benoit Costil (Bordeaux), vagy épp Clément Grenier (Rennes).

Ha valaki szeretne beszállni akár néhány száz forinttal, ezen a linken keresztül tud adományozni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik