Bayern: gyanús fogadások, a PL-ben köt ki Arjen Robben?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.05.24. 10:32
Angol lapértesülések szerint Arjen Robben, a Bayern München holland szélsője könnyen lehet, hogy az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) folytatja pályafutását!

Az már korábban eldőlt, Robben 10 év után biztosan távozik a Bayern Münchentől, a kérdés már csak az, hol folytatja.

Korábban az is szóba került, hogy a holland támadó befejezi a pályafutását, ám a legfrissebb hírek szerint ezt a lehetőséget kizárhatjuk, ugyanis két csapat is bejelentkezett most Robbenért.

Váratlan helyen köthet ki Arjen Robben! (Fotó: AFP)
Váratlan helyen köthet ki Arjen Robben! (Fotó: AFP)

Az első kérő a holland PSV volt, ám az angol Daily Mail beszámolója szerint sokkal valószínűbb, hogy a ballábas szélső a Premier League-ben folytatja, méghozzá a Leicester Citynél!

Bár elsőre nagyon furcsának hangozhat a hír, a beszámolók szerint az is Robben érkezésére utal Angliában, hogy az elmúlt 24 órában váratlanul sok fogadás érkezett arra, hogy a Leicesterbe igazol, ráadásul az angol fogadóirodáknál már csak háromszoros erre az odds – ami szintén finoman szólva érdekes egybeesés.

Irány Anglia? A fogadóirodák szerint igen… (Fotó: Daily Mail)
Irány Anglia? A fogadóirodák szerint igen… (Fotó: Daily Mail)

Ráadásul már arra is sokkal jobban fizetnek az angolok, hogy az Egyesült Államokba (ötszörös odds) vagy Kínába (hétszeres odds) igazol bármelyik csapathoz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik