Barca: „Dani Alves távozik, aláírt a Manchester Unitedhez”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.18. 13:10
null
Az ügynök állítása szerint Dani Alves a Manchester Unitedé lett (Fotó: Reuters)
Francois Gallardo, FIFA-licences játékosügynök egy spanyol televíziós műsorban azt állította, a Barcelona brazil válogatott labdarúgója, Daniel Alves előszerződést kötött a Manchester Uniteddel, és a szezon végén csatlakozik az angol klubhoz.

Gallardo meglepő kijelentése némileg ütközik Dani Alves ügynökének azon szavaival, hogy ügyfelével minden eshetőséget megvizsgálnak, mielőtt januárban meghoznák a végső döntést.

A brazil jobbhátvéd korábban kazt mondta, Angliában folytatja a pályafutását, majd spanyol sajtóértesülések szerint mégis maradt volna a Barcánál, most azonban megint az első forgatókönyv tűnik a legvalószínűbbnek.

„Alves a következő szezonban elhagyja a Barcelonát, már alá is írt egy előzetes megállapodást a Manchester Uniteddel” – mondta Gallardo egy spanyol televíziócsatornának.

Ha Dani Alves valóban a „vörös ördögöknél” folytatja, honfitársával, Rafaellel kell megküzdenie a jobbhátvéd posztjáért. A brazil futballista szerződése a nyáron lejár a katalánoknál, ezért a manchesteriek akkor ingyen átigazolhatják.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik