Átigazolások: a balhés angol az Evertonban köthet ki

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.01. 08:04
Angol sajtóhírek szerint Joey Barton, az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságba kieső Queens Park Rangers játékosa akár jelenlegi fizetése feléről is lemondana, csak hogy kedvenc klubjához, az Evertonhoz szerződhessen.

A szókimondó nyilatkozatairól ismert Barton már többször elmondta, hogy semmiképpen sem szeretne az angol másodosztályban szerepelni a következő szezonban, így mindent megtesz azért, hogy még a nyári átigazolási időszakban csapatot válthasson.

Az angolok szerint az előző szezont kölcsönben a Marseille-ben töltő középpályás legszívesebben kedvenc csapatába, az Evertonba szerződne, és akár a 70 ezer fontos (nagyjából 24 millió forintos) heti fizetésének a feléről is hajlandó lenne lemondani, csak hogy aláírhasson a liverpooli klubhoz.

Az átigazolásra vélhetően az Everton vezetősége is hajlana, hiszen az elmúlt években már többször próbálták megszerezni a középpályást, azonban eddig Barton hatalmas fizetési igényei nem tették lehetővé az ügyletet. Ez az akadály már elhárult, és állítólag a játékos most annyira elszánt, hogy akár még próbajátékra is hajlandó lenne elmenni a Goodison Parkba.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik