Arsenal: Xhaka már lakást néz Milánóban, januárban távozik – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2019.11.11. 19:23
null
Xhaka Milánóba tart? (Fotó: AFP)
Svájci sajtóhírek szerint Granit Xhaka milánói lakások után nézelődik, mivel könnyen lehet, hogy az Arsenal balhézó középpályása már januárban klubot vált, és az AC Milanhoz igazol át.

Granit Xhaka a Crystal Palace elleni Premier League-mérkőzésen került összetűzésbe az Arsenal-szurkolókkal, akik kifütyülték lecserélése közben. A svájci középpályást a legutóbbi négy tétmérkőzésre (két bajnokira, valamint egy Ligakupa- és egy El-találkozóra) nem is nevezte Unai Emery vezetőedző, aki még a csapatkapitányi karszalagot is elvette tőle.

A SonntagsBlick információ szerint Xhaka maga mögött hagyná Londont, és Milánóba költözne. A svájci lap szerint már januárban csapatot válthat a középpályás, és az AC Milanban folytathatja pályafutását. Ennek bizonyítéka az, hogy lakásokat is nézeget az olasz városban.

A 27 éves játékosnak 2023 nyaráig érvényes a szerződése az „ágyúsoknál”, így a milánói gárdának a zsebébe kell nyúlnia, hogy megszerezze a Transfermarkt által 40 millió euróra taksált középpályást.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik