HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.06.19 22:36 Frissítve: 2018.06.19 23:25

Arsenal: Wilshere 17 év után távozik a klubtól – hivatalos

Az Arsenal középpályása, Jack Wilshere az Instagram-oldalán jelentette be, hogy szerződésének június végi lejártával 17 év után távozik az „ágyúsoktól”.

HIRDETÉS
Ennyi volt, Jack Wilshere 17 év után távozik (Fotó: AFP)


Már korábban is téma volt az angol sajtóban, hogy Wlishere távozik az „ágyúsoktól”, a középpályás pedig kedd este igazolta az értesüléseket.

„Megerősíthetem, hogy június végén, amikor a szerződésem lejár, elhagyom az Arsenalt”
– írta Wilshere a hivatalos Instagram-oldalán közzétett üzenetben.

„Több, a klubbal és az új menedzserrel, Unai Emeryvel való egyeztetés után úgy éreztem, nem nagyon volt más választásom, mint meghozni ezt a döntést, kizárólag futballszakmai okok miatt.” 

„Ahogyan az már széles körben ismert, képviselőmmel együtt hónapokon keresztül tárgyaltunk a klubbal, azzal a céllal, hogy új szerződést írjak alá, amely megtoldotta volna az Emiratesben való tartózkodásomat.”

„Ezen tárgyalások során mindig az volt a célom, hogy az Arsenal játékosa maradjak. Tizenhét éven keresztül álltam az Arsenal alkalmazásában, és mindig úgy éreztem, hogy a klub neveltje vagyok. Így volt ez akkor is, amikor anyagilag kedvezőtlenebb szerződést írtam alá, hogy hosszabb távra elköteleződhessek.”

„Azonban az új menedzserrel való találkozás során világossá vált számomra, hogy bár a csökkentett szerződésem érvényben marad, jelentősen kevesebb játékidőre számíthatok.”

„Biztos vagyok benne, mindenki megérti, hogy életem és karrierem ezen szakaszában folyamatosan az első csapatban kell játszanom, és a Mr. Emeryvel való találkozás után úgy éreztem, ez nagyon nehéz lenne számomra az Arsenalnál.”

„Ezzel úgy érzem, nincs más lehetőségem, mint más lehetőségek után nézni azért, hogy folytathassam a pályafutásomat.”

„Hihetetlen időket éltem át az Arsenalnál, és életre szóló barátokat szereztem. Az emlékek örökre velem maradnak a klubnál töltött időszakból. Onnantól kezdve, hogy olyan fiatalon bemutatkozhattam, hogy játszhattam a Bajnokok Ligájában és nyertem két FA-kupát, nagyon sok mindent említhetnék.”

„Eljön majd az idő, amikor beszélhetek, de most csak szeretném mindenkinek megköszönni az elmúlt tizenhét évet, Arsene Wengernek és a stábjának, az összes csapattársamnak, az akadémián mindenkinek, aki segített elérni az álmomat, és persze a szurkolóknak, akiknek sosem leszek képes visszaadni a szeretetet, amit mutattak felém. Nagyon sokat jelentett ez nekem és a családomnak az évek során, és remélem, sok sikert ünnepelhettek majd a következő
esztendőkben. Köszönöm!”

„Szeretném kifejezni tiszteletemet Mr. Emery felé, s a hálámat az őszinteségéért, és neki, a csapatnak és a klubnak a legjobbakat kívánom a jövőre.”

„Elég erősnek és élesnek érzem magam, és fáradhatatlanul dolgozom majd azért, hogy az új idényre csúcsformába kerüljek.”

„Most szükségem van egy kis időre, hogy megfontoljam karrierem szempontjából a következő lehetséges állomásokat.”

Thanks for the memories

3,452 Likes, 496 Comments - Jack Wilshere (@jackwilshere) on Instagram: "Thanks for the memories " 

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.16 07:35:48

Angol labdarúgás GYÖNGYÖSI BALÁZS (LONDON)

„Ez a fejezet ma lezárult, mostantól újra az angol válogatott szurkolója vagyok, mint kissrácként.”

2018.11.15 23:18:00

Angol labdarúgás S. TÓTH JÁNOS

ALAPVONAL. Ezen eredménysorból – elvben – az következne, hogy a Manchester United üzleti szempontból mélyrepülésbe kezdett. Ennek azonban épp az ellenkezője igaz: még sohasem ment olyan jól a biznisz, mint mostanság.

2018.11.11 16:16:52

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

D. Silva korán beköszönt, Agüero bombázott, Gündogan megadta a kegyelemdöfést • Az Arsenal botlott a Wolves ellen.

2018.11.04 21:20:35

Angol labdarúgás S. TÓTH JÁNOS

NS-VÉLEMÉNY. A biznisz ez alkalommal nemes célt is szolgál.

2018.11.03 18:18:11

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Végtelenül közönségszórakoztató csata végén Lacazette mentett pontot a londoniaknak.

HIRDETÉS
HIRDETÉS