HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.01.18 11:25 Frissítve: 2018.01.18 11:58

Arsenal: Wenger is elismerte a Sánchez–Mhitarjan-cserét!

Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere a csütörtöki sajtótájékoztatón megerősítette, jó esély van rá, hogy a következő huszonnégy órán belül hivatalosan is bejelentik az Alexis Sánchez–Henrih Mhitarjan-cserét a Manchester Uniteddel.

HIRDETÉS
Arsene Wenger jó esélyt lát Mhitarjan érkezésére (Fotó: AFP)

 

Az elmúlt napok egyik legnagyobb szenzációját jelentette az a hír, mely szerint a két klub egy az egyben, átigazolási díjat mellőző üzlet keretein belül elcseréli a két klasszist egymással. Azt már korábban megírta a Sky Sports, hogy Sáncheznek heti 300 ezer fontos fizetésben egyezett meg az MU – ezzel ő lenne a „vörös ördögök” legjobban fizetett játékosa –, az örmény középpályással kapcsolatban viszont megosztó információk jelentek meg.

Mostanra tisztázódott, hogy Mhitarjan szívesen szerződne a londoniakhoz, az egyedüli gondot jelenleg a játékos ügynöke, Mino Raiola jelenti, aki minél nagyobb fizetést szeretne kiharcolni ügyfelének, az Arsenal viszont nem szeretné megadni a kívánt összeget.

Mindezek ellenére Wenger bizakodó a megállapodást illetően, a francia szakember elmondása szerint hamarosan hivatalosan is bejelenthetik az üzlet létrejöttét.

„Harminc éve tevékenykedem az átigazolási piacon, tapasztalataim alapján valószínűnek tűnik a megegyezés, persze bármi közbejöhet, ami véget vet az egyeztetéseknek. Az átigazolások azonban így működnek, nincs garantálva semmi.”

„Igen, tudomásom szerint Mhitarjan is az üzlet részét képezi. Kedvelem a játékát, és ő is így érez a mi stílusunkkal kapcsolatban, ezért is szereti az Arsenalt. A fizetés? Azzal nem lesz gond.”

Wenger a londoniakkal szóba hozott Malcomról és Pierre-Emerick Aubameyangról is szót ejtett.

„Nem állunk közel Malcom leigazolásához, valószínűtlennek tűnik, hogy januárban szerződtetnénk. Ami Aubameyangot illeti, nincs mit hozzáfűznöm a hírekhez. Az ilyen esetekben jobb, ha titokban tartjuk a részleteket, és csak akkor jelentjük be, ha véget ért az ügy. Sánchez és Mhitarjan esetén kívül nem állunk közel semminél a lezáráshoz” – mondta Wenger, aki hozzátette, Mesut Özil biztosan nem távozik januárban az „ágyúsoktól”.

Aubameyanggal kapcsolatban friss fejlemény, a Bild szerint a játékos engedélyt kapott arra a klubtól, hogy kihagyja a Hertha BSC elleni pénteki bajnokit, és Angliába utazzon tárgyalni az Arsenal képviselőivel. Ezt megerősíti az angol források is, melyek szerint a gaboni édesapja már Londonban egyeztet a részletekről.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.11 16:16:52

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

D. Silva korán beköszönt, Agüero bombázott, Gündogan megadta a kegyelemdöfést • Az Arsenal botlott a Wolves ellen.

2018.11.04 21:20:35

Angol labdarúgás S. TÓTH JÁNOS

NS-VÉLEMÉNY. A biznisz ez alkalommal nemes célt is szolgál.

2018.11.03 18:18:11

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Végtelenül közönségszórakoztató csata végén Lacazette mentett pontot a londoniaknak.

2018.10.31 13:30:33

Angol labdarúgás I. M.

Vichai Srivaddhanaprabha több volt, mint klubvezető, sokat tett környezetéért és az egész városért.

2018.10.29 14:57:10

Angol labdarúgás BORBÉLY LÁSZLÓ

A tragikus balesetben elhunyt Vichai Srivaddhanaprabha tulajdonosi érájának története.

HIRDETÉS
HIRDETÉS