Arsenal: vezéráldozatokkal járhatott a Leicester elleni siker

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.11. 10:57
Hiába nyert 2–1-re az Arsenal labdarúgócsapata a kiesőjelölt Leicester City ellen a tegnapi Premier League-bajnokin, az „ágyúsok" nem örülhetnek felhőtlenül a három pontnak, ugyanis sérülés miatt elvesztették Alexis Sánchezt és Aaron Ramseyt is.

Az Arsenal sztárjátékosa, Alexis Sánchez éppen a Leicester ellen térhetett vissza egy kéthetes, combsérülés miatti kihagyásból, de a 68. percben le kellett cserélni, mivel a térdét fájlalta.

„Sánchez kapott egy nagyot a térdére, attól a pillanattól fogva nem volt formában. Nem tudom, mennyi ideig nem számíthatok rá, ha kiesik, még nem beszéltem az orvossal. Már a szünetben le akartam hozni, akkor azt mondta, rendben lesz, de a folytatás során láttam, hogy nem javult a helyzet" – mondta a meccset követően Arsene Wenger, a londoni klub francia menedzsere.

Sánchezzel ellentétben Ramsey nem kezdett, csak csereként állt be a gólszerző Theo Walcott helyére, de kilenc perccel később már a földön ülve jelezte, hogy baj van. A walesi középpályásnak ismét a combhajlító izmával gyűlt meg a baja, ebben a szezonban már tizenkét mérkőzést kellett kihagynia hasonló sérülés miatt.

„Még nem tudom, mennyire súlyos, de nem nézett ki jól. Amikor egy játékos hirtelen megáll és azonnal le kell ülnie, az nem jelent jót. Egyre sűrűbben fordulnak elő különböző izomsérülések, egyelőre nem találtuk meg ezeknek az okát. Mikel Arteta, Jack Wilshere és Theo Walcott ízületi problémákkal küzdött, azokkal nem tudunk mit tenni, ám az izomsérülések aggasztóak" – tette hozzá Wenger.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik