Arsenal: Van Persie-ért 15 milliót kínált az MU, a City és a Juve is - sajtóhír

Vágólapra másolva!
2012.07.20. 12:28
null
Van Persie lassan elköszön az Arsenal szurkolóitól (Fotó: Action Images)
A BBC értesülései szerint az angol bajnok Manchester City, a Manchester United és az olasz aranyérmes Juventus konkrét ajánlatot tett Robin van Persie-ért, az Arsenal labdarúgócsapatának csatáráért.

A 28 éves holland játékosért a hírek szerint 15 millió font körüli összeget ajánlott mindhárom klub, az Arsenal azonban legalább 20 milliót szeretne kapni (volt) csapatkapitányáért – a Guardian értesülései szerint a Manchester United ajánlatát már vissza is utasították a londoniak. Nem sokkal később pedig a BBC információja szerint a Manchester City és a Juventus ajánlatával is ugyanezt tették.

Korábban megírtuk, hogy a Juventus nyolcmillió fontos ajánlatát már visszautasították a londoniak.

Mint ismert, a válogatott és klubszinten az előző szezonban 53 mérkőzésen 41 gólt elérő játékos szerződése egy év múlva jár le az „ágyúsoknál", de Van Persie bejelentette, hogy nem hosszabbít, és már most nyáron elhagyná a klubot.

Az előző szezonban Angliában a játékostársak és a szakírók által is a legjobb játékosnak megválasztott Van Persie nyolc évvel ezelőtt 2.75 millió fontért került az Arsenalhoz. A csapat szombaton indul a távol-keleti túrájára, és a Guardian szerint Wenger 24 órán belül pontot szeretne tenni a holland támadó átigazolási huzavonájának végére. Van Persie elmondása szerint nem kíván elutazni a csapat edzőtáborába, a goal.com szerint pedig a Manchester City lesz a végállomás.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik