Arsenal: több pénzért készek elengedni Fabregast a Barcához - sajtóhír

Vágólapra másolva!
2011.06.27. 15:58
Címkék
A BBC Sports értesülései szerint, amennyiben sikerül megegyezni a Barcelonával az átigazolási díjban, az Arsenal hajlandó elengedni katalán csapatkapitányát, Cesc Fabregast a Bajnokok Ligája-győztes klubhoz.

Az Arsenal visszautasította a katalánok első, 30 millió eurós ajánlatát, de magasabb összegért állítólag készek lemondani a középpályásról. Amikor az Arsenal egyik vezetőjét arról kérdezte a BBC újságírója, lesz-e ilyen ajánlat, így válaszolt: „Talán igen, és ebben az esetben, úgy gondolom, el is adjuk őt” – mondta a névtelen forrás Fabregasról.30 millió eurós ajánlatát, de magasabb összegért állítólag készek lemondani a középpályásról. Amikor az Arsenal egyik vezetőjét arról kérdezte a BBC újságírója, lesz-e ilyen ajánlat, így válaszolt: „Talán igen, és ebben az esetben, úgy gondolom, el is adjuk őt” – mondta a névtelen forrás Fabregasról.

A megegyezés ugyanakkor még nem tűnik közelinek, a Barcelona elnöke, Sandro Rosell ugyanis kijelentette, nem hajlandók többet fizetni a világbajnok játékosért, mint 40 millió euró, míg a londoniak legalább 45 milliót szeretnének kapni érte.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik