Arsenal: távozott, sztár lett belőle, most visszatérhet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.29. 18:07
Német lapértesülések szerint az Arsenal labdarúgócsapatánál egy olyan játékosra vetettek szemet, akit már jól ismernek.

Az Arsenalnál szinte minden posztra van két klasszisa a csapatnak, egy védekező felfogású középpályás, aki labdákat tud szerezni, azonban nem jönne rosszul a londoniaknak.

A Bild beszámolója szerint meg is találták az „ágyúsok” a tökéletes futballistát a posztra, ráadásul zsákbamacskát sem vennének, hiszen Londonban már jól ismerik a játékost.

A németek úgy tudják, a Borussia Mönchengladbach norvég válogatott játékosát, Havard Nordtveitet nézték ki Arsene Wengerék.

A most 25 esztendős játékoson pont Wenger szeme akadt meg 2007-ben egy norvég bajnokin, és szerződtette is azonnal az akkor még hátvédként játszó Nordtveitet, 500 ezer fontért.

A norvég fiatal végül a londoniaknál nem tudta beverekedni magát a csapatba, többször kölcsönadták, majd 2011-ben 800 ezer fontért elengedték a Mönchengladbachhoz, ahol már középpályásként számoltak vele, és hamar a csapat egyik leghasznosabb játékosa lett.

A hírek szerint így újra meglátta a lehetőséget Wenger a játékosban, és hogy még szimpatikusabb legyen a transzfer: Nordtveit szerződése a nyáron lejár, így a transfermarkt.de által 6 millió euróra (4.7 millió font) értékelt játékos ingyen érkezhetne.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik