nemzetisport.hu 2017.09.01 14:37 Frissítve: 2017.09.01 14:42

Arsenal: Sánchez teljesen kiakadt, nem akar játszani – sajtóhír

Brit sajtóértesülések szerint Alexis Sánchez azzal fenyegetőzik, hogy többet nem lép pályára az Arsenal színeiben, mivel a londoni klub nem engedte el őt a Manchester Cityhez az átigazolási időszak utolsó napján.

Alexis Sánchez mélységesen csalódott az Arsenalban (Fotó: AFP)

 

Mint ismert, a chilei klasszisnak csak egy év van hátra a szerződéséből az Arsenalnál, és bár Arsene Wengerék mindent megtettek, Sánchez – egyelőre (?) – nem akarja aláírni az új kontraktust. A francia menedzser ugyan korábban kijelentette, hogy a támadót ennek ellenére sem szándékoznak eladni, az átigazolási időszak utolsó napján már arról szóltak a hírek, hogy az észak-londoniak végül rábólintottak a Manchester City 60 millió fontos ajánlatára.

Az üzlet olyannyira komolynak tűnt, hogy Sánchez csütörtökön állítólag aláírta szerződését a Cityvel a chilei nemzeti együttes főhadiszállásán Santiagóban. Átigazolásáról válogatottbeli társainak is beszámolt, egyetlen dolog kellett (volna) a hivatalos bejelentéshez, mégpedig hogy az Arsenal megszerezze Sánchez utódját. Bár a piros-fehérek mindent megtettek, és végül a Monaco is rábólintott a 92 millió fontos ajánlatra, Thomas Lemar nemet mondott az angoloknak, így az üzlet kútba esett – Sánchezéhez hasonlóan.

Mondani sem kell, a játékos és az ügynöke is tajtékzott a dühtől, a goal.com arról ír cikkében, hogy Sánchez úgy érzi, az Arsenal csak szórakozott a jövőjével, így már nem érez motivációt arra, hogy ismét felhúzza az „ágyúsok” mezét.

Azt ugyan nem tudni még, hogy ezek az „értesülések” mennyire hitelesek, a Sánchez–Manchester City ügyben azonban vannak friss fejlemények. Pep Guardiola együttese a hírek szerint januárban fél áron, 30 millió fontért vinné a klasszist, és ha ez sem győzné meg Wengeréket, akkor arról tárgyalna a játékossal, hogy jövő nyáron, szerződése lejártával írjon alá – és ebben az esetben már az Arsenalnak sem kellene fizetni.

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

2017.11.18 11:20:28

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Wenger csapata az első félidő végén döntötte el a mérkőzést, a vendégek vitatni fogják Dean játékvezető ítéleteit.

2017.11.09 16:42:52

Angol labdarúgás MAROSI GERGELY

Bivalyerős a csapat, épül az új stadion, okos a stratégia – de a Tottenham vitrinjébe még nem került új trófea.

2017.11.05 13:11:09

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Azpilicueta már az ötödik gólpasszát adta honfitársának • Mourinhóék hátránya 8 pont a City mögött.

2017.11.05 15:04:32

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Az idényben már 52 gólnál jár a Guardiola-csapat, erre senki sem volt képes a Premier League bevezetése óta.

2017.11.03 15:10:19

Angol labdarúgás BORBÉLY LÁSZLÓ

A portugál a korábbi 150-es, 48-as és 21-es sorozat után a „vörös ördögökkel” is menetel.