nemzetisport.hu 2017.09.01 14:37 Frissítve: 2017.09.01 14:42

Arsenal: Sánchez teljesen kiakadt, nem akar játszani – sajtóhír

Brit sajtóértesülések szerint Alexis Sánchez azzal fenyegetőzik, hogy többet nem lép pályára az Arsenal színeiben, mivel a londoni klub nem engedte el őt a Manchester Cityhez az átigazolási időszak utolsó napján.

Alexis Sánchez mélységesen csalódott az Arsenalban (Fotó: AFP)

 

Mint ismert, a chilei klasszisnak csak egy év van hátra a szerződéséből az Arsenalnál, és bár Arsene Wengerék mindent megtettek, Sánchez – egyelőre (?) – nem akarja aláírni az új kontraktust. A francia menedzser ugyan korábban kijelentette, hogy a támadót ennek ellenére sem szándékoznak eladni, az átigazolási időszak utolsó napján már arról szóltak a hírek, hogy az észak-londoniak végül rábólintottak a Manchester City 60 millió fontos ajánlatára.

Az üzlet olyannyira komolynak tűnt, hogy Sánchez csütörtökön állítólag aláírta szerződését a Cityvel a chilei nemzeti együttes főhadiszállásán Santiagóban. Átigazolásáról válogatottbeli társainak is beszámolt, egyetlen dolog kellett (volna) a hivatalos bejelentéshez, mégpedig hogy az Arsenal megszerezze Sánchez utódját. Bár a piros-fehérek mindent megtettek, és végül a Monaco is rábólintott a 92 millió fontos ajánlatra, Thomas Lemar nemet mondott az angoloknak, így az üzlet kútba esett – Sánchezéhez hasonlóan.

Mondani sem kell, a játékos és az ügynöke is tajtékzott a dühtől, a goal.com arról ír cikkében, hogy Sánchez úgy érzi, az Arsenal csak szórakozott a jövőjével, így már nem érez motivációt arra, hogy ismét felhúzza az „ágyúsok” mezét.

Azt ugyan nem tudni még, hogy ezek az „értesülések” mennyire hitelesek, a Sánchez–Manchester City ügyben azonban vannak friss fejlemények. Pep Guardiola együttese a hírek szerint januárban fél áron, 30 millió fontért vinné a klasszist, és ha ez sem győzné meg Wengeréket, akkor arról tárgyalna a játékossal, hogy jövő nyáron, szerződése lejártával írjon alá – és ebben az esetben már az Arsenalnak sem kellene fizetni.

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

2017.09.17 13:53:33

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Pedro és Ramsey is közel járt a gólhoz • David Luiz durva belépője után azonnal pirosat kapott.

2017.09.09 12:48:36

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

A karaterúgás előtt is vezetett már a hazai csapat, amely bosszúból alaposan kitömte Jürgen Kloppékat.

2017.09.01 23:49:05

Angol labdarúgás BACSKAI JÁNOS

NYÁRI TRANSZFERSOROZAT. Pótolt a Dortmund és a Monaco, lebegtetett a Bayern, a PSG-nek már csak kölcsönre futja.

2017.08.28 22:16:34

Angol labdarúgás BACSKAI JÁNOS

NYÁRI TRANSZFERSOROZAT. Ismét hetvenkedik a Chelsea a Juventusnak; Kluivert, Ibrahimovic kettős az MU-ban?

2017.08.27 16:48:51

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Nagyon megverte a Liverpool az Arsenalt, pedig Cech volt a mezőny legjobbja • Nem ment a Tottenhamnek sem.