Arsenal: Özil megtörte a csendet, beszélt a jövőjéről

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2019.10.17. 09:19
null
Mesut Özil mostanában a kispadra is alig fér oda, de nem tervezi a távozást (Fotó: AFP)
Nem Mesut Özil idénye a mostani. A német középpályás eddig összesen két tétmérkőzésen kapott lehetőséget Unai Emerytől, összesen 142 percet töltött a pályán, sokszor még a meccskeretbe sem került be. David Ornstein „bírta szóra” a 31 éves játékost, akit a jövőjéről, illetve egyéb témákról is kérdezett.

A The Athletic oldalán megjelenő interjúban Özil elmondta, a mellőzése ellenére nem tervezi a távozást.

„Nem távozom. Élő szerződésem van, amit ki szeretnék tölteni. Átmehetsz nehéz időszakokon, mint én most, de semmi ok nincs arra, hogy elmenekülj, így én sem fogok. Legalább 2021-ig itt maradok” mondta Özil, akinek egészen pontosan 2021. június 30-án jár le a szerződése az észak-londoniaknál.

„Korábban is mondtam, hogy Arsene Wenger jelentős szerepet játszott abban, hogy az Arsenalhoz jöttem, de végül is én írtam alá azt a szerződést. Amikor távozott, akkor is maradni akartam, mert szeretek az Arsenalnál játszani, ezért vagyok itt már hat éve. Amikor az emberek az utcán megállítanak, mindig azt mondom nekik, hogy ez az otthonom, nem megyek sehová.”

Özil továbbá azt is elárulta, hogy Arsene Wenger, José Mourinho, Joachim Löw és a többi edzője számára is megadta a tiszteletet – így van ez Unai Emeryvel is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik