Arsenal: összetörte 100 milliós autóját Aubameyang – kép

Nagy ZsoltNagy Zsolt
Vágólapra másolva!
2019.11.11. 10:33
Összetörte 270 ezer font, azaz csaknem 105 millió forint értékű ezüst Lamborghini Aventadorjának elejét Pierre-Emerick Aubameyang. 

A The Sun információi szerint az Arsenal gaboni csatára éppen edzésről tartott hazafelé, amikor az esti csúcsforgalomban nekiment az előtte haladónak. A balesetben senki sem sérült meg.

Összetörte Lamborghinijét Aubameyang (Fotó: thesun.co.uk)
Összetörte Lamborghinijét Aubameyang (Fotó: thesun.co.uk)

Ne legyenek kétségeink, nem Aubameyang az első vagy egyetlen labdarúgó, aki képtelen megóvni csúcskategóriás autóját. Alig néhány héttel korábban a Manchester City sztárja, Sergio Agüero „roppantotta” meg 150 ezer font (58 millió forint) értékű Range Roverjét, s ugyanő két évvel azelőtt pedig csupán bekötött biztonsági övének köszönhette az életét – két bordája törött el –, amikor Chrysler PT Cruiserével a repülőtér felé tartva egy oszlopnak csapódott.

Agüero is tört már autót (Fotó: AFP)
Agüero is tört már autót (Fotó: AFP)

Arturo Vidal szintén megúszta a tragédiát: ő a 2015-ös Copa América idején „borotválta le” Ferrarijának bal oldalát, miután az autópályán nekiment a szalagkorlátnak. A rendőrségi vizsgálat kiderítette, hogy a chilei támadó ittasan vezetett, ezért bevonták a jogosítványát.

Vidal egy Ferrarit tört rommá (Fotó: AFP)
Vidal egy Ferrarit tört rommá (Fotó: AFP)

A válogatottból ennek ellenére nem került ki, s ez jó döntésnek bizonyult: csapatával a döntőig menetelt, s a Lionel Messivel felálló Argentína ellen tizenegyesekkel megszerezte az aranyérmet.

Dzsudzsák is Lamborghinit tört (Fotó: MTI)
Dzsudzsák is Lamborghinit tört (Fotó: MTI)

Hogy magyar érintettség se maradjon ki, arról Dzsudzsák Balázs tett 2013 nyarán. A magyar válogatott csapatkapitánya az M3-as autópálya 67-es kilométerszelvényénél törte össze néhány nappal korábban vásárolt fekete Lamborghini Aventadorját, amelyből szerencsére sértetlenül szállt ki.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik