Arsenal: „Nincs különbség, megállná a helyét a Barcánál!”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.28. 12:31
Chris Coleman, a walesi labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya úgy véli, az FC Barcelona jó vásárt csinálna az Arsenalt erősítő Aaron Ramseyvel, a középpályás a katalánoknál is megállná a helyét.

Mint arról korábban angol lapértesülésekre hivatkozva beszámoltunk, a katalánok megaajánlatot készülnek tenni Aaron Ramseyért, aki 70 millió euróért költözhetne Spanyolországba. A Barcelona ugyan 2016-ig nem igazolhat, de erre is megvan a megoldás: a gránátvörös-kékek előszerződést kötnének az Arsenallal, így Ramsey csak a jövő nyáron érkezne hozzájuk.

„Az Arsenal és a Barcelona között nincs nagy különbség. Mindkét csapatot Európa topcsapatai között tartják számon, ráadásul a játékstílusuk sem különbözik sok mindenben” – mondta egy sajtótájékoztatón Chris Coleman, a walesi válogatott szövetségi kapitánya. , a katalánok megaajánlatot készülnek tenni Aaron Ramseyért, aki 70 millió euróért költözhetne Spanyolországba. A Barcelona ugyan 2016-ig nem igazolhat, de erre is megvan a megoldás: a gránátvörös-kékek előszerződést kötnének az Arsenallal, így Ramsey csak a jövő nyáron érkezne hozzájuk.

„Az Arsenal és a Barcelona között nincs nagy különbség. Mindkét csapatot Európa topcsapatai között tartják számon, ráadásul a játékstílusuk sem különbözik sok mindenben” – mondta egy sajtótájékoztatón Chris Coleman, a walesi válogatott szövetségi kapitánya.

„Amikor a Barcelona szerződtette Ivan Rakiticet, sokan húzták a szájukat, mégis nagyszerűen megállja a helyét. Biztos vagyok benne, hogy Ramsey is tökéletesen illene a Barca rendszerébe, jó vásárt csinálnának vele a katalánok” – tette hozzá Coleman.

Az Arsenal középpályását 2018 nyaráig köti a megállapodása Londonba, piaci értékét a transfermarkt.de 25 millió euróra becsüli.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik