Arsenal: megfigyelőt küldtek Cardiffba Szoboszlai miatt

Vágólapra másolva!
2019.11.19. 20:57
null
Szoboszlai Dominik (jobbra) az Arsenal érdeklődését is felkeltette (Fotó: Tumbász Hédi)
A Football Insider exkluzív információi szerint az Arsenal labdarúgócsapata megfigyelőt küldött Cardiffba, a Wales–Magyarország Eb-selejtezőre, amelyen Szoboszlai Dominik játékát követik kiemelt figyelemmel.

 

A lap klubhoz közel álló forrásból úgy értesült, hogy az észak-londoniak a távozófélben lévő Granit Xhaka potenciális utódját látják a Salzburg magyar játékosában. Mint ismert, a svájci középpályás a Crystal Palace elleni Premier League-mérkőzésen került összetűzésbe az Arsenal-szurkolókkal, akik kifütyülték lecserélése közben. Xhakát a legutóbbi öt tétmérkőzésre nem is nevezte Unai Emery vezetőedző, aki még a csapatkapitányi karszalagot is elvette tőle.

Szoboszlai iránt nem új keletű az angol együttes érdeklődése: az „ágyúsok” a nyáron 9 millió fontos ajánlattal próbálkoztak a salzburgiaknál, akik 15 millió alatt nem akarták eladni tehetségüket. A Football Insider szerint az Arsenal januárban újabb ajánlattal jelentkezhet, igaz, várhatóan olyan klubokkal kell megküzdenie a magyar futballista aláírásáért, mint a Juventus, az Inter, a Lazio, a Manchester United, a Manchester City vagy éppen a Chelsea.

Szoboszlai 16 tétmérkőzésen szerepelt eddig az idényben a Salzburg színeiben, ezeken négy-négy gólt és gólpasszt jegyzett.

A Wales–Magyarország Eb-selejtezőt itt követheti élőben!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik