Arsenal: „Már nem vagyok elég jó ahhoz, hogy itt játsszak”

Vágólapra másolva!
2016.05.16. 15:55
Mikel Arteta, a Premier League-ben szereplő Arsenal 34 éves középpályása nagy valószínűséggel visszavonul az aktív labdarúgástól.

Mikel Artetának a szezon végén jár le a szerződése az „ágyúsoknál”, és a spanyol középpályás úgy döntött, hogy búcsút int a londoni gárdának.búcsút int a londoni gárdának.

„Nagyon nehéz volt elhatározni magam, de el akartam hagyni az Arsenalt – mondta a klub színeiben összesen 110 tétmérkőzésen szereplő játékos. – Ezt a döntést meg kellett hoznom, és úgy gondoltam, az elmúlt hónapokban már nem voltam elég jó ahhoz, hogy ezt a nagyszerű csapatot a pályán képviseljem. El kellett fogadni. Hosszú ideje játszom itt, és senkivel sem akartam kiszúrni. Ez az idő.”

Arteta azt is elárulta, jelenleg 99 százalék az esélye annak, hogy vissza is vonul az aktív labdarúgástól. Korábban már volt róla szó, hogy a Manchester City irányítását nyáron átvevő Pep Guardiola szívesen dolgozna együtt Artetával, aki régi cimborája a spanyol menedzsernek, de a hírek szerint a Tottenham is hajlandó lenne játékos-edző szerződést ajánlani a középpályásnak.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik