Arsenal: Lefejelte, de nem ölte meg - Wenger

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.27. 07:48
Arsene Wenger, az Arsenal labdarúgócsapatának menedzsere a QPR elleni 2–1-es bajnoki győzelmet követően úgy vélekedett, a Nedum Onuohát lefejelő Olivier Giroud kiállítása teljesen jogos volt. A játékos elnézést kért Wengertől, és hárommeccses eltiltást kap.

„Teljesen megérdemelt volt a piros lap. Nem kapta el az őrület – ez azért kicsit erős szó. Lefejelte az ellenfelet, de nem ölte meg. Mindenesetre a kontakt megvolt, és ilyet nem lett volna szabad tennie. Olivier Giroud tudja, hogy hibát követett el, és ismerem annyira, hogy azt gondoljam, többet ilyet nem tesz a pályán” – nyilatkozta Wenger, aki a 400. győzelmét ünnepelhette a Premier League-ben.Wenger, aki a 400. győzelmét ünnepelhette a Premier League-ben.

„Nagy öröm számomra, hogy elértem a négyszázas határt, nem volt ez olyan könnyű, mint amilyennek kívülről tűnt. A következő négyszáz pedig egészen biztosan nehezebb lesz!” – tréfált a francia szakvezető.

A Match of the Dayben szakértőként dolgozó csatárlegenda, Alan Shearer értetlenül állt Giroud „bólintása” előtt.

„Mi a fenét csinált?! A csapata simán vezetett. Ő maga a szezon jó részét sérülés miatt kihagyta, most pedig kap egy hárommeccses eltiltást egy ilyen ostoba szabálytalanságért. Nevetséges” – bírált Shearer.

Giroud kiállítása


Olivier Giroud expulsé pour un coup de tête sur... by BasketInfos

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik