Arsenal: Jovetics ügynöke Londonban, Sanogo érkezhet - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.21. 18:07
Az Auxerre csatára, Yaya Sanogo elmondta, hogy ha a nyáron külföldre igazol, akkor az Arsenalban folytatja pályafutását.

„Az Arsenal remek csapat lenne a számomra. Kilenc gólt szereztem a szezonban, s azt hiszem, rengeteget fejlődhetek Angliában. Örülök, hogy az Abu Diaby által kitaposott ösvényen haladhatok, aki szintén az Auxerre-től érkezett az Arsenalhoz. Sok csapat érdeklődött irántam, de én az Arsenalt választottam" – mondta Sanogo, akinek a szezon végén lejár a szerződése, így ingyen válthat klubot.

Az Arsenalhoz kapcsolódó hír még, hogy angol sajtóhírek szerint Sztevan Jovetics ügynöke már Londonba érkezett, ahol a montenegrói csatár átigazolásáról egyeztet. Azután ugyanis, hogy a londoni csapat biztosította helyét a Bajnokok Ligája-selejtezőben, a montenegrói támadó szívesen folytatná pályafutását az Arsenalnál.

A 23 éves Jovetics – akit a Fiorentina szívesebben engedne el Angliába, minthogy a Juventust (aki szintén szeretné a támadót) erősítse – 24.5 millió fontért érkezhet Londonba.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik