Arsenal: Giroud akár három hónapot is kihagyhat - sajtóhír

Vágólapra másolva!
2014.08.26. 06:43
Az Arsenal három hónapig is nélkülözheti Olivier Giroud-t, akinek az első orvosi vizsgálatok szerint hajszálrepedés van az egyik bokacsontjában. A londoni klub abban bízik, hogy a következő leletek mást mondanak, de a L’Equipe és a Telegraph is úgy tudja, Arsene Wengernek csatár után kell néznie a piacon.

Giroud az Everton elleni bajnokin az utolsó percekben egyenlített, s ezt követően szenvedte el sérülését, ami apró törés lehet a lábában. az Everton elleni bajnokin az utolsó percekben egyenlített, s ezt követően szenvedte el sérülését, ami apró törés lehet a lábában.

A Besiktas elleni szerdai BL-selejtező-visszavágón és a vasárnapi, Leicester elleni bajnokin biztosan nem játszhat, de félő, hogy ennél sokkal hosszabb pihenőre kell vonulnia.

A Telegraph szerint Wengernek lépnie kell, s bár Lukas Podolski megtartása is megoldás lehetne, valószínűbb, hogy a Samuel Eto’o, Loic Rémy, Danny Welbeck hármasból érkezik valaki, mert egyelőre Yaya Sanogo az egyetlen bevethető klasszikus csatár az „ágyúsoknál”.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik