Arsenal: Sáncheznek elege van, máris lelépne - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.05. 18:51
null
Ennyi volt? (Fotó: Reuters)
Váratlan, hihetetlennek tűnő spanyol sajtóhírek szerint Alexis Sánchez, az Arsenal labdarúgócsapatának chilei támadója nem érzi jól magát Londonban, és elgondolkodott a váltáson.

A meghökkentő hírrel a Mundo Deportivo állt elő, amely a játékoshoz közel álló forrásokra hivatkozva állítja, Alexis Sáncheznek máris elege lett az Arsenalból.

A hirtelen jött fordulatot állítólag több összetevő eredményezte. Először is Sánchezt rosszul érinti, hogy már nem ő a főszereplő Londonban.

A chilei a bombaformában futballozó Santi Cazorla mellett már nincs annyit rivaldafényben, mint az idény elején, ezt pedig a Mundo szerint nehezen viseli a játékos, akinek különösen fáj, hogy zsinórban kétszer nem ő lett a hónap játékosa klubjánál.

A 2014 nyarán a Barcelonától szerződtetett chilei a csapat teljesítményével sem elégedett, és nehezményezi, hogy bár ő mindent megtesz – a 2014–2015-ös idényben a PL-ben már 12 gólnál és 7 asszisztnál jár –, az „ágyúsok” képtelenek megszilárdítani jó formájukat, és az sem kizárt, hogy lecsúsznak a Bajnokok Ligáját érő helyekről.

Hivatalos lépéseket egyelőre nem tett még a hírt megszellőztető spanyolok szerint sem Sánchez, ám a beszámolók szerint az utóbbi hetekben komolyan elgondolkodott, van-e jövője Londonban…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik