Arsenal: Aubameyang saját e-sport csapatot szeretne alapítani

Vágólapra másolva!
2020.05.25. 10:59
null
Az ollózó mozdulat vélhetően a FIFA-ban is jól megy Aubameyangnak (balra) (Fotó: AFP)
Saját e-sport csapat megalapításán gondolkodik Pierre-Emerick Aubameyang, az Arsenal labdarúgócsapatának gaboni válogatott csatára, aki vasárnap bemutatkozott a virtuális Formula–1-es sorozatban, melynek monacói „állomásán” az egyik McLarennel állt rajthoz.

A 30 éves futballista nagy rajongója a videojátékoknak és a koronavírus-járvány miatt elrendelt angol bajnoki szünetben bőven volt ideje gyakorolni.

„Természetesen szoktam játszani a FIFA-val, de ebben az évben sokszor a Fortnite-tal is játszottam” – mondta Aubameyang a vasárnapi futam előtt. Hozzátette, már egy ideje gondolkodik azon, hogy saját e-sport csapatot alapít.

A gaboni támadó nagy rajongója az exkluzív sportautóknak is, garázsában több Lamborghini, valamint egy teljesen egyedi, gyöngyház fényezésű Ferrari LaFerrari is megtalálható. Aubameyang csapattársa, Mesut Özil 2018-ban, Gareth Bale, a Real Madrid szélsője az idén alapított e-sport együttest.

A virtuális F1-es sorozatban Aubameyangon kívül eddig többek között Thibaut Courtois, a Real Madrid belga kapusa, valamint Sergio Agüero, a Manchester City argentin csatára is részt vett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik