Arsenal: Alexisnek elképesztő kínai ajánlatot hozott a Télapó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.12.07. 09:21
null
Alexis Sánchez már hallja a pénz hívó szavát? (Fotó: AFP)
Brit lapértesülések szerint évi 20 millió fontot is fizetne Alexis Sáncheznek, a Premier League-ben szereplő Arsenal támadójának az egyik meg nem nevezett kínai klub.

 

Mint arról a Daily Mail beszámolt, a nagyszerű formában lévő chilei támadó heti 400 ezer fontot (!), vagyis mintegy 149 millió forintot vághatna zsebre, amennyiben elfogadná az ázsiai csapat ajánlatát.

Noha a pletykák arról nem szólnak, hogy Alexis Sánchez gondolkozik-e a kínai megkeresésen, az „ágyúsok” játékosának kapóra jön a pletyka, ugyanis ezt használná fel arra, hogy jobb fizetést facsarjon ki az Arsenal vezetőségéből, amely jelenleg is tárgyalásban áll vele a szerződéshosszabbítás miatt.

Sánchez jelenlegi kontraktusa 2018 nyaráig szól a londoni együttessel, ám Arsene Wengerék minden erejükkel azon fáradoznak, hogy maradásra bírják a 27 éves támadót.

Alexis mostani szerződése szerint heti 130 ezer fontot keres, az Arsenal pedig 200 ezerre emelné az összeget, ám a feleknek egyelőre nem sikerült megállapodniuk, mivel Sánchez a hírek szerint 290 ezret szeretne kapni, pont annyit, amennyit Paul Pogba, a rivális Manchester United sztárja is keres.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik