Arsenal: a védő elköszönt, egy év után távozik a klubtól

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.03. 16:49
null
Lichtsteiner egy év után távozik az Arsenaltól (Fotó: AFP)
Stephan Lichtsteiner a hivatalos Instagram-oldalán elköszönt az Arsenaltól. A svájci labdarúgó minden bizonnyal elhagyja az észak-londoni klubot.

 

„Kedves Ágyúsok! Közel álltunk hozzá, hogy egy fontos fejezettel bővítsük ennek a csodálatos klubnak a történelmét, de sajnos ez nem volt elég. Nehéz elfogadni, borzasztóan csalódott vagyok. Az volt a célunk, hogy visszajuttassuk az Arsenalt a nemzetközi labdarúgás élmezőnyébe, és trófeákat nyerjünk. Mindkettőt megérdemli ez a nagyszerű klub. Minden jót kívánok a csapattársaimnak, az edzőnek és a stábjának, a keményen dolgozó alkalmazottaknak, valamint a szurkolóknak! Biztos vagyok benne, hogy a csapatunk versenyképes lesz a következő idényben. Szerettem ennek a klubnak a része lenni, remek kihívás és tapasztalat volt számomra, sajnos boldog befejezés nélkül. Köszönet az elképesztő támogatásotokért, nagyra értékelem!” – írta a svájci védő, aki kimaradt a válogatott Nemzetek Ligája-keretéből.

Lichtsteiner tavaly nyáron, szerződése lejártával hagyta el a Juventust, és írt alá az Arsenalhoz. Az angol klub színeiben összesen 23 tétmérkőzésen szerepelt, ám az idén mindössze hét meccsen kapott lehetőséget.



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik