Arsenal: a Juvétól igazolhatnak német válogatott középpályást

T. I.T. I.
Vágólapra másolva!
2019.07.28. 22:36
null
Sami Khedira a Juventus mezét az Arsenaléra cserélheti (Fotó: AFP)
Egybehangzó brit sajtóértesülések szerint az Arsenalban folytathatja pályafutását Sami Khedira, a Juventus német válogatott középpályása, aki csaknem a teljes tavaszi szezont kihagyta különböző sérülések és műtétek miatt.

 

Khedira esetleges szerződtetése már évek óta téma az Emirates környékén. Legutóbb 2018 decemberében lehetett arról olvasni, hogy a német labdarúgó Londonba teheti át székhelyét, ám ebből a pletykából akkor nem lett semmi.

Most az Express írt arról, hogy a Juventus nem feltétlen ragaszkodik a 32 éves labdarúgóhoz, főleg azok után nem, hogy két középső középpályást is szerződtetett már a nyáron ingyen, Adrien Rabiot-t és az épp az Arsenaltól megszerzett Aaron Ramseyt.

A Metro, majd a Daily Mail mindezt a játékosról vasárnap az Arsenal–Lyon felkészülési mérkőzés alatt, Londonban rögzített fotókkal spékelte meg.

Khedira lehetséges vételáráról egyik cikkben sem esik szó, arra ugyanakkor emlékeztet a Metro, hogy 2021-ben lejáró szerződése miatt egyébként sem tűnik mozdíthatatlannak Torinóból. A Juventus 2015-ben, szerződése lejártával ingyen igazolta le a Real Madridban, annak előtte pedig Stuttgartban futballozó középpályást.

Az Arsenal mellett a Paris Saint-Germaint említik még a 77-szeres válogatott, 2014-ben világbajnoki címet nyert labdarúgó legfőbb kérőjeként.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik