Arsenal: 18 bajnoki, 1 gól – Wengernek kell ez a csatár!

Vágólapra másolva!
2016.01.19. 09:33
Az angol Telegraph értesülései szerint az Arsenal januárban szeretné átigazolni a Juventus spanyol támadóját, Álvaro Moratát.

A Real Madrid korábbi játékosát már régebben kinézte magának Arsene Wenger, az „ágyúsok” menedzsere, de korábban nem sikerült véglegesíteni az átigazolást.

Olasz sajtóforrások szerint Moratának fél évvel a Bajnokok Ligája döntőjét követően már nem tetszik az élet Torinóban. A 23 éves csatárt a Palermótól szerződtetett Paulo Dybala kiszorította a kezdőcsapatból, de akkor sem megy neki a játék, ha pályán van. A 2015–2016-os szezonban 18 bajnoki mérkőzésen egy gólt szerzett, 725 játékperc alatt.

Felvetődött, hogy a Real Madrid Moratát illetően élne visszavásárlási jogával a télen, mivel kizárták a klubot a 2016-os nyári és 2017-es téli átigazolási időszakból. A csatár visszavásárlási ára azonban 26 millió euró, ezt aligha fizeti ki a madridi klub.

Az Arsenal 2014 nyarán már megpróbálta átigazolni az akkor még Madridban futballozó Moratát, aki végül Torinóban kötött ki, a londoniak pedig Danny Welbecket szerződtették a Manchester Unitedtől.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik