Anglia: Rihanna PL-klubot venne - megfogadja Drogba tanácsát?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.12. 14:48
A világhírű popénekesnő, Rihanna új szintre emelné a futball iránt táplált (újdonsült) szerelmét: ajánlatot készül tenni egy Premier League-ben szereplő klub, egyes információk szerint a Liverpool megvásárlására – írja a Daily Mail.

A pophercegnő labdarúgás iránti rajongásáról a 2014-es világbajnokság hetei alatt az egész világ meggyőződhetett, hiszen a Twitteren folyamatosan megosztotta a véleményét a mérkőzésekről és a játékosokról három és fél magyarországnyi (36 millió) követőjével. Bejegyzései, kommentjei bőven szolgáltattak témát a nemzetközi sajtónak, a vb fináléját követően pedig együtt bulizott az aranyérmes német válogatott tagjaival.

Az angol lap egy forrását idézve azt írja, hogy Rihanna először hazájában, Barbadoson szeretne alapítani egy labdarúgó-akadémiát, majd egy angol klubot vásárolna meg, mivel a szigetországot a második hazájának tekinti. Állítólag jó barátja, Didier Drogba azt tanácsolta neki, hogy az Anfield Roadon fektessen be, de egy Los Angeles-i klub sem kizárható. bőven szolgáltattak témát a nemzetközi sajtónak, a vb fináléját követően pedig együtt bulizott az aranyérmes német válogatott tagjaival.

Az angol lap egy forrását idézve azt írja, hogy Rihanna először hazájában, Barbadoson szeretne alapítani egy labdarúgó-akadémiát, majd egy angol klubot vásárolna meg, mivel a szigetországot a második hazájának tekinti. Állítólag jó barátja, Didier Drogba azt tanácsolta neki, hogy az Anfield Roadon fektessen be, de egy Los Angeles-i klub sem kizárható.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik