Anglia: László Csaba is jelölt a patinás csapat kispadjára

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.22. 10:08
null
László Csaba legutóbb az MTK-nál dolgozott (Fotó: NS-archív)
Angol lapértesülés szerint László Csaba is azok között van, akiket beajánlottak a kétszeres BEK-győztes Nottingham Forest kispadjára.

 

A négy nyelven beszélő 52 éves szakember korábban a Ferencvárost, a skót Heartsot, a belga Charleroi-t, a litván és az ugandai válogatottat és legutóbb az MTK-t irányította.

A Forest tulajdonosa, Favaz al-Haszavi a múlt héten arról számolt be, hogy külföldi ajánlatokat is kapott a menedzseri posztra.

„Ajánlottak már három menedzsert Angliából és további hetet Európa más országaiból – idézi a tulajdonos szavait a nottinghampost.com. – A legfontosabb, hogy ha valaki külföldről érkezik, akkor is ismernie kell a Championshipet, tudnia kell, hogyan működik ez a liga.”

A korábbi kétszeres BEK-győztes másfél hete menesztette Dougie Freedman menedzsert a Sheffield Wednesday elleni vereséget követően, azóta Paul Williams vette át az irányítást, aki a szezon végéig marad a kispadon.

A Nottingham Forest 38 fordulót követően a 15. helyen áll a 24 csapatos másodosztályban.

A Nemzeti Sport Online megkeresésére László Csaba nem kívánt nyilatkozni, azt viszont megerősítette, hogy menedzseri közvetítéssel a neve eljutott a nottinghami klubvezetők elé.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik