Anglia: kiborult az örömlányokkal bulizó manchesteri védő

N. P.N. P.
Vágólapra másolva!
2020.05.08. 16:29
null
Kyle Walker (2) szerint ő és családja is zaklatásnak van kitéve (Fotó: Török Attila)
A családját félti a Manchester City angol válogatott labdarúgója, Kyle Walker, aki a prostituált ügye után most a távolságtartási szabályokat szegte meg.

 

Továbbra sem csillapodnak az indulatok Kyle Walker, az angol élvonalbeli bajnokságban szereplő Manchester City 29 éves hátvédje körül. A szigetországi bulvársajtó már korábban is többször cikkezett az egykori Tottenham-játékos magánéleti kihágásairól, legutóbb azzal került a középpontba, hogy márciusban egy barátjával két prostituáltat látott vendégül a luxusvillájában, majd másnap a közösségi médiában mindenkit az otthonmaradásra biztatott. Ezt követően több brit lap is arról számolt be, hogy Gareth Southgate, az angol válogatott szövetségi kapitánya a jövőben nem számol a karanténszegő védővel.

Walker most azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy a kijárási korlátozások ellenére meglátogatta születésnapos testvérét, mielőtt beugrott volna a szüleihez egy kis házi kosztért. A jól értesült angol média még azt is tudni véli, hogy a 48-szoros válogatott futballista később egy barátjával kerékpározott.

„Mikor veszik már figyelembe az érzéseimet? – fakadt ki Kyle Walker a közösségi oldalán. – Életem egyik legnehezebb periódusán vagyok túl, amiért vállalom a felelősséget. Most viszont folyamatosan zaklatnak, amivel nemcsak nekem ártanak, hanem a családomnak és a gyerekeimnek is. Teljesen érthető, hogy minden figyelem a koronavírusra irányul, de mi van a mentális problémákkal?"

A Manchester City labdarúgója posztjában kitér arra is, hogy közszereplőként nem könnyű a támadásokat kezelni, ráadásul az emberek legtöbbször nem is ismerik a cselekedeteinek hátterét.

A Premier League renitensei
Moise Kean: az Everton csatáráról videofelvétel készült, ahogy egy házibulin szórakozik
Jack Grealish: az Aston Villa csapatkapitánya karambolozott, miközben az egyik barátjához tartott
Serge Aurier, Moussa Sissoko: a Tottenham két játékosa a tiltás ellenére együtt edzett
Tanguy Ndombele: a Tottenham középpályását nem mással, mint José Mourinho menedzserrel kapták lencsevégre gyakorlás közben
Alexandre Lacazette, David Luiz, Nicolas Pépé, Granit Xhaka: az Arsenal labdarúgói megsértették a távolságtartásra vonatkozó szabályokat
Mason Mount: a Chelsea támadó középpályása a West Ham futballistájával, Declan Rice-szal kispályázott annak ellenére, hogy Mount csapattársát, Callum Hudson-Odoit koronavírussal diagnosztizálták.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik