Anglia: hős - 3 órát aludt, 24 órán belül védett Bukarestben és Coventryben

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.16. 10:47
null
Carroll a bukaresti Eb-selejtezőn (Fotó: Reuters)
Roy Carroll, az angol harmadik ligás Notts County és az északír labdarúgó-válogatott kapusa elképesztő napokon van túl: péntek este 20.45-től a Románia elleni Eb-selejtezőn védett Bukarestben, szombat délután pedig már Coventryben vezette győzelemre klubcsapatát. Közte aludt három órát, és maga vezetett a stadionba, hogy odaérjen a bajnokira. Példamutató odaadás és alázat – mindenképpen játszani akart.

A 37 éves Carroll a 2–0-ra elveszített Eb-selejtezőt követően alig aludt, majd indult is a bukaresti reptérre, hogy visszarepüljön Angliába. Elkapta az első reggeli járatot, landolás után autóba pattant és a Ricoh Arenába vezetett – pont elérte a meccset, hogy aztán hibátlan teljesítményt nyújtson, csapata pedig 1–0-ra megnyerje a bajnokit.

„Fantasztikus, hogy a Notts County lehetőséget adott nekem. A nyáron senki nem akart szerződtetni, de Shaun Derry azt mondta, ad egy esélyt, és óriási öröm számomra, hogy itt játszhatok. Két vagy három órát aludhattam a két meccs között. Szerencsére a srácok nagyon jó munkát végeztek előttem, nem is kellett igazán lövéseket hárítanom. A meccsek utáni napok nem is annyira durvák, de két nappal később már minden tagom fáj – azt hiszem, most is ez lesz, én pedig két napra kidőlök és alszok” – nyilatkozta a szezonbeli kilencedik kapott gól nélküli mérkőzését hozó Carroll.

Carroll akcióban a Coventy–Notts County bajnokin, nem egész 24 órával később (Fotó: Action Images)
Carroll akcióban a Coventy–Notts County bajnokin, nem egész 24 órával később (Fotó: Action Images)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik