Anglia: bizarr botrány tört ki Rooney és Vardy feleségei között

T. M.T. M.
Vágólapra másolva!
2019.10.09. 17:31
null
Coleen Rooney (balra) elkapta a szivárogtatót, Rebekah Vardyt (jobbra)?
Bizarr botrány alakult ki Wayne Rooney és Jamie Vardy feleségei között. Coleen Rooney állítása szerint a Leicester City futballistájának párja privát fotókat szivárogtatott ki a brit The Sun bulvárportálnak.

 

Az egész botrány kiindulási pontja, hogy a The Sun brit bulvárlap olyan információkat jelentetett meg Coleen Rooney-ról, Wayne Rooney feleségéről, amik kizárólag privát Instagram-profilján, az applikáció történet funkciójában voltak elérhetőek.

Coleen Rooney nem hagyta annyiban a dolgot, magánnyomozásba kezdett: hosszú időn keresztül egy ember kivételével mindenki számára láthatatlanná tette az Instagram-sztorijait, sorozatosan kizárva bizonyos személyeket, így eljutva végül a tettesig: Rebekah Vardyig, Jamie Vardy feleségéig. Felismerésének hangot is adott a Twitteren, amiből pedig kitört a botrány.

A Leicester-csatár feleségének válaszára sem kellett sokáig várni, Rebekah Vardy szerint feltörték a fiókját, és ez lehetett az oka, amiért rendre megjelentek a brit bulvárban Coleen Rooney magánéleti dolgai. Vardy továbbá azt is leírta, hogy nem érti, miért nem kereste meg személyesen a problémával őt Rooney neje, miért kellett egyből a közösségi médiában gyanúsítgatni.

Ha nem lenne eléggé tragikomikus az egész történet, Mrs. Rooney a közlemény utolsó sorában, drámaian jelentette be, hogy Rebekah Vardy profilja a tettes, ami felrobbantotta az internetet. A #itsrebekahvardyaccount hashtag bekerült a legfelkapottabb témák közé a Twitteren, amelyet elleptek mémekkel az internetezők.

Lehet, egy Scooby-Doo-epizódot tényleg megérne a történet.

 

Mikey Rennie on Twitter

Scooby Doo ending! Its.........Rebekah Vardy's account! #itsRebekahVardysaccount #scoobydooending


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik