Anglia: a 100 kg-os csatárt 32 perc után kiállították első meccsén

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.13. 19:32
null
Akinfenwa bemutatkozása nem sikerült szépen (Fotó: Twitter/Wycombe Wanderers)
Emlékszik még Adebayo Akinfenwára, aki hatalmas izomzatával vált ismertté még az angol negyedosztályú AFC Wimbledon játékosaként? A 34 éves csatár nemrég a Wycombe Wanderershez igazolt, amelynek színeiben első mérkőzésén piros lapot kapott.

 

A pletykák szerint (csupán) 100 kg-os Akinfenwa az előző idény végén szabadon igazolhatóvá vált, miután a Wimbledon felbontotta szerződését. A Bestia becenevű futballista nemrég az ugyancsak negyedosztályú Wycombe-hoz igazolt.

A Wycombe a francia másodosztályú Le Havre-val játszott felkészülési találkozót, Akinfenwa pedig kezdőként kapott lehetőséget.

A harmincadik perc tájékán egy francia játékos durván szerelte az angoloktól Dayle Southwellt, majd fellökte Luke O’Nient. Ekkor termett ott Akinfenwa, hogy megvédje újdonsült társait – ennek következtében viszont némi kakaskodás alakult ki. A játékvezető pedig piros lappal „jutalmazta” Akinfenwát és a szabálytalankodó francia futballistát is.

Az esetről nem találtunk fényképes vagy videós bizonyítékot, de Akinfenwa testi erejét ismerve talán jobb is, hogy nem tudjuk, pontosan, mi történt…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik