PL: kiengedték a kórházból a Luton csapatkapitányát

Vágólapra másolva!
2023.12.21. 14:45
null
Elhagyhatta a kórházat Tom Lockyer (Fotó: Getty Images)
Félbeszakadt múlt hétvégén az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) rendezett Bournemouth–Luton Town mérkőzés, amikor a vendégek csapatkapitánya, Tom Lockyer az 58. percben összeesett. A 29 éves labdarúgót klubja közlése szerint szerdán engedték ki a kórházból.

 

Tom Lockyer az 58. percben kapott szívrohamot és esett össze a félpálya közelében. Az orvosok azonnal a játéktérre rohantak, s amíg őt ellátták, a játékvezető öltözőbe küldte a többi labdarúgót.

A hátvédet egy idő elteltével a játékoskijáróba vitték, ott folytatták az ellátását. A Bournemouth egyik orvosa fél 6 körül azt közölte a meccsről helyszínen tudósító médiumokkal, hogy Lockyer éber és reagál a környezetére, ezt követően viszont a mérkőzés félbeszakítása mellett döntöttek, a játékost pedig kórházba szállították, ám a Luton Town csütörtöki közlése szerint Lockyer szerdán elhagyhatta a kórházat, s otthonában kezdi a rehabilitációt.

A Premier League szerdán úgy határozott, hogy Kerkez Milosék mérkőzését teljes egészében újra kell játszani.

Lockyerrel egyébként korábban is történt már hasonló, a 29 éves walesi május végén, a Championship playoffjában, a Coventry City ellen megnyert döntő során is összeesett, amelyet akkor keringési zavar, pitvarfibrilláció okozott. Miután stabilizálták az állapotát, néhány napot kórházban töltött, végül hazaengedték.

 


 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik