Liverpool: Könyörgöm, azonnal engedjétek szabadon az édesapámat – Luis Díaz

S. B.S. B.
Vágólapra másolva!
2023.11.05. 21:53
null
Diaz már a meccsen is üzent a pólójával (Fotó: Getty Images)
Mint ismert, a Liverpool támadójának, Luis Díaznak a szüleit október végén elrabolták Kolumbiában, és ugyan édesanyját már elengedték, édesapját továbbra is fogságban tartják. A Luton elleni bajnokin egyenlítő gólt szerző futballista már a meccsen a pólójára írt szöveggel üzent édesapjának, a találkozó után pedig még egy hivatalos nyilatkozatot is kiadott, amelyben az elrablókhoz és a nemzetközi szervezetekhez is fordult.

„Ma nem mint játékos beszélek, hanem Luis Manuel Díaz fiaként. Elrabolták az édesapámat, a családunk tartóoszlopát”– jelentette ki a Liverpool támadója.

„Kérem az ENL-t (Nemzeti Felszabadító Hadsereget), hogy engedjék szabadon az édesapámat, amilyen hamar csak lehet! Kérem a nemzetközi szervezeteket, hogy dolgozzanak a kiszabadításán, hogy ismét szabad lehessen.”

„Minden perccel egyre jobban aggódunk, nincsenek szavak, amik le tudnák írni a szörnyű érzéseinket.”

„Könyörgöm, azonnal engedjétek szabadon az édesapámat, ugyanabban az állapotban, ahogyan elrabolták!” – így a kolumbiai játékos.

Diáz a nyilatkozat végén még megköszönte az őt támogatóknak a segítségét:

„Szeretnék köszönetet mondani minden kolumbiainak és a nemzetközi közösségeknek a támogatásért, amit adnak.”

PREMIER LEAGUE
11. FORDULÓ

Luton–Liverpool 1–1 (0–0)
Luton. V:Madley
Luton:Kaminski – Osho, Lockyer, Mengi – Kaboré, Barkley, Nakamba, Townsend (Chong, 61.), Doughty – Morris (Adebayo, 75.), Ogbene (Brown, 80.).Menedzser:Robert Edwards
Liverpool:Alisson – Alexander-Arnold, Konaté, Van Dijk, Gomez (Cimikasz, 67.) – Szoboszlai (Elliott, 66.), Mac Allister, Gravenberch (Díaz, 84.) – Szalah, D. Núnez, Jota (Gakpo, 66.).Menedzser:Jürgen Klopp
Gólszerző:
Chong (80.), ill. Díaz (90+5.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik