Liverpool: Szoboszlai Dominik már 70 millió eurót ér!

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.10.09. 13:03
null
Szoboszlai Dominiknak már 70 millió euró az értéke a Transfermarkt szerint (Fotó: Getty Images)
Frissítette az Angliában játszó labdarúgók piaci értékét a Transfermarkt, ez alapján az angol élvonalbeli Liverpool FC magyar válogatott középpályása, Szoboszlai Dominik értéke 20 millió euróval emelkedve már 70 millió euró, míg az AFC Bournemouth magyar védőjének, Kerkez Milosnak az értéke hárommillióval emelkedett 18-ra.

 

Szoboszlai Dominikért nyáron a Liverpool 70 millió eurót fizetett az RB Leipzignek, a magyar válogatott csapatkapitánya pedig remek teljesítménnyel hálálja meg a bizalmat, alapembere Jürgen Klopp együttesének, két gólja mellett két tizenegyest harcolt ki, de mezőnymunkájával is kitűnik.

A 22 éves középpályás értéke 2023. június 22-én emelkedett 10 millióval 50 millió euróra, most pedig 20 millióval növekedett 70-re. A Transfermarkt egyébként épp szeptember végén írt cikket a Liverpool 70 milliós alkujáról, azaz Szoboszlai Dominikról.

A portál listája alapján Szoboszlai Dominik jelenleg holtversenyben a világ 42. legértékesebb labdarúgója, s kicsit sem mellékes, hogy a Liverpool FC második „legdrágább” futballistája.

Kerkez Milos nyáron igazolt a holland Alkmaartól 17.87 millió euróért cserébe az AFC Bournemouthhoz, amelyben ő is alapember lett, s tíz meccsen 809 percet töltött a pályán. A balhátvéd értéke a júniusi frissítés óta hárommillióval nőtt, 15-ről 18 millió euróra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik