Anglia: közleményt adott ki Harry Maguire édesanyja

I. SZ.I. SZ.
Vágólapra másolva!
2023.09.14. 12:24
null
Harry Maguire édesanyjánál betelt a pohár (Fotó: AFP)
Közleményt adott ki Harry Maguire édesanyja a fiát érő folyamatos sérelmek után. A Manchester United védőjét az utóbbi években egyre többen kritizálják a stadionokban, a sajtóban és a közösségi média felületein is, a legutóbbi alkalom a Skócia elleni válogatott mérkőzésen vétett öngólja volt.

„Anyaként látni, milyen szintre süllyedtek a negatív és bántó megnyilvánulások a szurkolók, a szakértők és a sajtó részéről, szégyenteljes és elfogadhatatlan bárki felé, ráadásul most olyan emberről van szó, aki a belét kidolgozza a klubjáért és a nemzeti csapatáért – írja a közleményben Zoe, Maguire édesanyja. – Szokás szerint ott voltam a lelátón Skóciában is, és elfogadhatatlan, mi kerekedett egy jelentéktelen mozdulatból.

Értem, hogy a labdarúgók pályafutása egy hullámvasút, vannak jó és rossz pillanatok, de amit Harry kap, az már messze túlmegy a futballon. Nincs rendben, hogy azt kell látnom, amin átmegy. Utálnám, ha ismeretlen szülők vagy játékosok hasonló kálváriáját kellene végignéznem a jövőben, olyan gyerekekét, akik most azért dolgoznak, hogy egyszer magas szintre jussanak.

Harrynek hatalmas szíve van, és mentálisan rendkívül erős, úgy tudja kezelni a helyzetet, ahogy másoknak talán nem sikerülne. Ilyen durva bánásmódot senkinek sem kívánok.”

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
Skócia–Anglia 1–3 (Maguire 67. – öngól, ill. Foden 32., Bellingham 35., Kane 81.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik