Tottenham: Kane kihagyja a Barcelona elleni meccset, a Bayern nem áll le

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.08.08. 11:46
null
Harry Kane-ről még mindig nem mondott le a Bayern München (Fotó: Getty Images)
A Sky Sports értesülése szerint Harry Kane kihagyja az angol élvonalbeli Tottenham Hotspur FC Barcelona elleni felkészülési mérkőzését, mert az angol válogatott csatárról a londoni klub továbbra is tárgyalásokat folytat a német Bayern Münchennel.

 

Bár a nyár fő slágere Kylian Mbappé esetleges távozása a Paris Saint-Germaintől, de nagy érdeklődés övezi Harry Kane Bayern Münchenbe igazolását is.

Az angol válogatott gólrekorderét már az átigazolási ablak eleje óta szeretné megszerezni a bajor klub, de a Tottenham az első két ajánlatot visszautasította, legutóbb, vasárnap a müncheniek vezetőségi tagjai állítólag ultimátumot is küldtek Daniel Levynek, a Tottenham első emberének, ám ő nemes egyszerűséggel figyelmen kívül hagyta a Bayern – hírek szerinti – utolsó ajánlatát és nyaralni ment.

A Sky Sports most arról számolt be, hogy a Bayern München nem tett le az angol válogatott támadó megszerzéséről, s újabb ajánlatot készül tenni Kane-ért.



A Sky megjegyzi, hogy Kane élvezi a játékot Ange Postecoglou irányítása alatt, ezért az is valószínű, hogy marad a Tottenhamnél, amely 116 millió eurót kér csatáráért.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik