PL: az idény kezdete előtt távozik a Wolves mestere – hivatalos

M. B.M. B.
Vágólapra másolva!
2023.08.08. 22:40
null
Julen Lopetegui angliai kalandja véget ért (Fotó: Getty Images)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) érdekelt Wolverhampton a hivatalos honlapján közölte, hogy közös megegyezéssel szerződést bontott menedzserével, Julen Lopeteguivel.

 

Az 56 esztendős spanyol tréner a Sky Sports információi szerint kritizálta, hogy a klubvezetőség nem költött elég pénzt a játékoskeret megerősítésére, ellenben számos alapember távozott a csapattól. A „farkasok” vezérkara szerint Lopetegui frusztrációja alááshatta volna az öltözői hangulatot a Manchester United elleni bajnoki nyitány előtt, így nyitottak voltak az edzőváltásra. Brit sajtóhírek szerint az előző idény második felében a Bournemouthnál dolgozó Gary O'Neil ülhet le a narancs-fekete együttes kispadjára.

Julen Lopetegui 2022 novemberében vette át a tabella utolsó helyén veszteglő Wolvest, és a tabella 13. helyére kormányozta, több fordulóval a bajnokság vége előtt bebiztosítva a „farkasok” élvonalbeli tagságát. A spanyol 27 tétmeccsen tíz győzelmet, öt döntetlent és 12 vereséget könyvelhetett el a csapat kispadján.

 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik