Pool: „Klopp újabb klasszissal dolgozhat” – lapszemle Szoboszlai átigazolásáról

Vágólapra másolva!
2023.07.02. 21:15
null
Szoboszlaitól a nemzetközi sajtó is sokat vár Liverpoolban (Fotó: Getty Images)
Mint ismert, Szoboszlai Dominik immár hivatalosan is a Liverpool játékosa. Lássuk, mit írtak a transzferről Európa vezető sportlapjai, sporttal foglalkozó internetes oldalai.

 

BBC

Tényleg akkora tehetség, mint Erling Haaland? – teszi fel a kérdést a brit lap, és ebből már sejthető, sokat várnak Angliában a magyar futballistától. A cikkben részletesen elemzik a teljesítményét, megemlítve, hogy a középpályán és a szélen egyaránt bevethető a Liverpool új igazolása.

The Guardian

A brit lap kiemelte, hogy Szoboszlai Dominik kiváló idényt zárt az RB Leipzigben, sokoldalú futballista, erősödik vele a Liverpool középpályája. A lap szerint jobb választás, mint Mason Mount lett volna, és azt is hozzáteszik, viszonylag gyorsan megszületett az egyezség.

BILD

Szoboszlai Dominik távozik az RB Leipzigtől, és Jürgen Klopp játékosa lesz – számolt be tényszerűen a magyar játékos klubváltásról a német bulvárlap, amely kiemelte, hogy érintett gyerekkori bálványa, Steven Gerrard 8-as mezét kapja meg az angol csapatban.

KICKER

A német lap szerint az RB Leipzigtől távozó magyar futballista többet keres majd, és jobban fókuszban lesz a Liverpool játékosaként, majd némi rosszindulattal hozzáteszi, hogy Szoboszlai Dominik a következő idényben nem játszhat a Bajnokok Ligájában.

MUNDO DEPORTIVO

A katalán lap azt is elemzi, hogy a Liverpool középpályájára ráfér az erősítés, ezért szerződtette a klub a világbajnok Alexis Mac Allister után Szoboszlai Dominikot. Korábban a Newcastle is szerette volna megszerezni a Lipcsében kiválóan teljesítő magyar labdarúgót.

AS

A madridi lap szerint Jürgen Klopp újabb klasszissal dolgozhat, miután a Liverpool szerződtette Szoboszlai Dominikot. A csapat középpályája egyértelműen erősödik az előző idényhez képest.

433: – A példakép nyomdokában

 


 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik