Newcastle: közel a megegyezés a Milan középpályásáról – sajtóhír

L. M.L. M.
Vágólapra másolva!
2023.06.21. 19:23
null
Sandro Tonali klubrekordot jelentő összegért érkezhet Newcastle-ba (Fotó: Getty Images)
A The Athletic újságírójának, David Ornsteinnek az értesülései szerint már az utolsó szakaszukban járnak a tárgyalások a Newcastle United és az AC Milan között Sandro Tonali átigazolásáról.

 

Mintegy 70 millió euróért értékesítheti az olasz Serie A-ban szereplő középpályását az AC Milan. Sandro Tonali a következő idényben a Bajnokok Ligájában induló Newcastle Unitedhez szerződhet David Ornstein angol újságíró információi szerint.

Tonali megszerzése a legdrágább vétel lehet a „szarkák” történelmében – korábban szintén 70 millióért igazolták Alexander Isakot a Real Sociedadtól.

A 14-szeres olasz válogatott játékos jelenleg országa U21-es csapatának kapitányaként szerepel az Európa-bajnokságon.

Tonali ebben az idényben 48 meccsen játszott a Milanban, eljutott a Bajnokok Ligája elődöntőjéig, minden sorozatot figyelembe véve két gólt szerzett és tíz gólpasszt osztott ki.

A The Athletic emellett arról is ír, hogy egy szélső támadót, egy középhátvédet és egy szélső védőt mindképp igazolna Eddie Howe csapata, ugyanakkor középpályások érkezésére is nyitottak – utóbbi poszton a kiszemeltjeik közé tartozik Szoboszlai Dominik és a Leicester játékosa, James Maddison is.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik