Videó: a kommentátorok sem láttak még ilyet – egyik angol csapat sem akart futballozni

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2023.04.20. 12:20
Igen érdekes körülmények között jutott fel az angol harmadosztályba a Leyton Orient. A Gillingham elleni idegenbeli bajnokija közben kialudtak a pályán a fények, ezért sokáig állt a mérkőzés. Mindeközben a többi helyszínen véget értek a meccsek, és olyan eredmények születettek, hogy a vendégek kvalifikálták magukat a harmadik vonalba. Ezt a játékosok és stáb a kényszerszünet alatt tudta meg, így a csapat gyakorlatilag a találkozó közben kezdte meg az ünneplést – hívta fel a figyelmet a Sportbible.

A kényszerszünet után a Leyton Orient futballistái teljesen leálltak, 2–0-s hátrányban sem próbálták meg megszerezni a labdát, a hazaiak pedig a vezetésük birtokában nem erőltették a támadásokat. Szürreális lett így a mérkőzés hajrája, a kommentátorok sem hittek a szemüknek, hogy ilyen megtörténhet.


A Leyton Orient menedzsere, Richie Wellens kifejezte az örömét a lefújás után, s hozzátette, hogy a következő hazai meccsükön megünneplik a feljutást, valamint különlegessé akarják tenni az utolsó négy bajnokijukat, ugyanakkor vannak még céljaik, hiszen a bajnokságot nem nyerték még meg.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik