PL: a Chelsea vezetőségi tagjai személyesen tárgyaltak Nagelsmannal – sajtóhír

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.04.18. 17:29
null
Nagelsmann-nal személyesen tárgyalt a Chelsea vezetősége (Fotó: Getty Images)
Továbbra is a Bayern Münchentől menesztett Julian Nagelsmann a legesélyesebb jelölt az angol élvonalbeli Chelsea FC kispadjára, annak ellenére, hogy Graham Potter menesztése után az idény végéig ideiglenesen a csapatot korábban már irányító klubikont, Frank Lampardot nevezték ki – írta meg a Sky Sports.

A lap úgy tudja, a napokban a Chelsea vezetőségi tagjai közül a korábban Lipcsében is dolgozó Chris Vivell és Laurence Stewart mellett a sportigazgató, Paul Winstanley tárgyalt Németországban Nagelsmann-nal.

A Chelsea-nél ugyan Julian Nagelsmann az első számú jelölt a menedzseri posztra, de a jelöltek között van még Luis Enrique, Mauricio Pochettino és Rúben Amorim is – utóbbit egyébként már szeptemberben, Thomas Tuchel távozásakor is a jelöltek között tartottak számon, ám Graham Potterre esett a választás.

Amennyiben valóban Nagelsmann lesz a londoniak új menedzsere, akkor a Chelsea-nek a zsebébe kell nyúlnia, ugyanis a szakembert nem menesztette, csupán felfüggesztette a bajor klub, s 2026 nyaráig szóló szerződéséből ki kell vásárolni őt.

A Sky kiemelte, hogy a Chelsea annak ellenére sem tervezi, hogy megrövidíti Frank Lampard megbízatását, hogy a csapat a klubikonnal sem terelődött jó útra, hiszen a legutóbbi három mérkőzését elveszítette.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik