PL: százmillióról maradtak le – öt csapat is visszautasította a Bayern ászát

Vágólapra másolva!
2022.07.28. 15:04
null
Davies szárnyal a Bayern Münchenben (Fotó: AFP)
Az MLS-ben szereplő Minnesota United labdarúgócsapatának vezetőedzője, Adrian Heath elmondta, öt Premier League-csapat is kinevette, amikor Alphonso Daviest ajánlotta nekik.


A Minnesota vezetőedzője szerint négy vagy öt Premier League-együttesnek is azt javasolta, minél hamarabb csapjon le a Vancouver Whitecaps akkori balszélsőjére.

A kanadai ász már nagyon fiatalon megmutatta, mekkora tehetség: 15 esztendősen debütált a Whitecaps felnőttcsapatában 2016 júniusában.

A Bayern München nem vesztegette az időt, 2018-ban megállapodott a kanadai együttessel, és amennyiben hihetünk a Transfermarktnak, mindössze 10 millió euróért szerződtette Daviest.

Mint később kiderült, a Manchester United is érdeklődött villámgyors futballista iránt, azonban végül nem akarták az Old Traffordra költöztetni a fiatal tehetséget.

Az biztos, hogy a Premier League-ben szereplő csapatoknál most foghatják a fejüket, hiszen Davies jelenlegi értéke 70 millió euró, de nehéz lenne elképzelni, hogy a német rekordbajnok százmillió euró alatt megválna balbekkjétől.

Amióta Davies a Bayernbe igazolt négyszer nyerte meg a Bundesligát, egyszer a Bajnokok Ligáját, a klubvilágbajnokságot és az európai Szuperkupát.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik