FFT-válogatás: az Arsenal legrosszabb PL-igazolásai

FFT FFTFFT FFT
Vágólapra másolva!
2022.01.04. 16:41
Emlékeznek Thierry Henryre? Vagy Dennis Berkampra? Esetleg Robert Piresre? Nagyszerű futballisták voltak, és igazi legendák lettek az Ágyúsoknál. De ez csak a mérleg egyik serpenyője, a klubnak voltak nagy tévedései is, gól nélküli csatárok és szerencsétlen védők képében, akiket az Arsenal szurkolói ugyanúgy nem felejtenek el soha, mint az előbb említett zseniket.

Ki gondolta volna, hogy frissen Európa-bajnokság dán John Jensen csak egyetlen gólt szerez majd az Arsenal színeiben, 1994 szilveszterén otthon, a Queen's Park Rangers ellen. És ki gondolta volna, hogy ebből póló születik, amelyen ez áll majd: „Ott voltam, mikor Jensen gólt szerzett.” A szurkolók azt is nehezményezték, hogy a megszerzése egy kultikus figura, a drukkerek kedvence, David Rocastle távozásába került. „Ott voltam, mikor Jensen gólt szerzett.” A szurkolók azt is nehezményezték, hogy a megszerzése egy kultikus figura, a drukkerek kedvence, David Rocastle távozásába került.

És ő csak egy volt az Arsenal rossz igazolásai közül, a teljes összeállítást elolvashatják a FourFourTwo.hu oldalán, ide kattintva!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik